25 Haziran 2008 Çarşamba

MAYO SEÇERKEN ALTIN KURALLAR

Yazın, güneşin ve plajların keyfini çıkarma vakti geldi, tatile çıkmak için fırsat kolluyorsunuz ama bir yandan da güzel ve iyi bir bikini veya mayo almanın stresini yaşıyorsunuz. Endişe etmeyin, kalçanız, beliniz için üzülmeyi bırakın ve vücudunuza uygun ürünü seçmek için rahatlıkla alışverişe çıkın. Belinizi daha ince göstermek için....Pekçok kadın bel bölgesinde sorun yaşar. Bunun için tek tarafında lastikli şerit ve büzgüsü ile dikkat çeken, drapeli veya kenarları delikli kumaştan yapılmış bir mayo seçebilirsiniz.Bikini bu durumda tavsiye olunmaz.. Böylelikle dikkatleri vücudunuzun kenarlarından orta kısmına toplarsınız. Doğru kumaş seçimi ile vücudunuzdaki kusurları kapatabilirsiniz.


Göğüslerinizi büyük göstermek için..Bikini ve Mayolarda Göğüslerinizi büyük gösterecekseniz Bunun için meraklı gözleri göğüs bölgenizden uzaklaştıracak bikini ve mayo modelleri deneyin. Yüzücü yada boyundan bağlı modelleri seçin. Koyu renkli geometrik desenler bulunan bikini üstlerini seçin.
Göğüslerinizi küçük göstermek için..
Büyük üçgen cup'lar ve straplez bikini modelleri büyük göğüsleri toparlar ve çok daha hoş görünmesini sağlar. Bikini ve Mayolarda Küçük desenli yumuşak renklerde seçimler yapmayı deneyin.


Woman's Secret
Kilolu hanımlar İçin hazırlanmış bu özel grupta fazla kiloları kamufle eden drapeli, korseli mayolar, büyük göğüsleri toparlayan minimizer bikiniler, küçük göğüslü bayanlar için push-up bikiniler mevcut.
Freedom
Mini şortlar, düşük belli bikiniler, alt ve üstü değişik renkli bikini kombinasyonları ile değişik seçenekler sunuyor.

Bayan giyim bikini ve mayo modelleri - 2008 ilkbahar yaz mayo bikini modelleri, defileleri, mayo bikini resimleri , kapalı bayan mayoları , haşema , tesettür mayo , straplez bikini modelleri , 2008 bikini modelleri, 2008 mayo modelleri, mayo, minimizer, kom, battal mayolar , kapalı bikini, kapalı mayolar, tesettür haşema,etekli bikiniler, kalpli bikiniler, mayokini, üçgen bikiniler, yelken bikiniler, yeni model 2008- 2009 bikini mayo resimleri burda..

SUNSET 'DEN BİKİNİLER


SİYAH KORSELİ MAYOLAR

BÜYÜK GÖGÜZLÜLER İÇİN KORSELİ MAYO

ZEKİ TRİKODAN MAYO


KOMDAN MAYOLAR

bu guzel mayo ve bikinilerden almak için KOM MAGZALARINA UGRAMANIZ GEREKMEKTEDİR.

YEŞİL MAYOKİNİ


EN GÖZDE MAYOLARDAN...


ADRESİNDEN ALINTIDIR..

KAHVERENGİ TANKİNİ

http://www.quelle-international.com
ADRESİNDEN ALINTIDIR...

ŞIKLIGA BAKIN HARİKA

http://www.quelle-international.com
ADRESİNDEN ALINTIDIR..

ÇOK SATAN BİR MAYO

http://www.quelle-international.com
ADRESİNDEN ALINTIDIR...

BÜYÜK BEDEN MAYO

BU MAYOYU SADECE http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=20554&storeId=12553&categoryId=69581&parent_category_rn=69578&productId=707124&langId=-1 ADRESİNDE BULABİLİRSİNİZ
-----ALINTIDIR.----